Agressieve telefonische verkoop grond De Scheg

Op internet en dan vooral via de sociale media verschijnen steeds meer klachten over het Alkmaarse bedrijf Grondontwikkeling Nederland. Het bedrijf verkoopt grond waarop een agrarische bestemming rust en door een bestemmingsplanwijziging meer waard wordt. Op het ogenblik probeert het bedrijf mensen over te halen om een stuk grond van het nieuwbouwproject De Scheg te kopen.

De verkoopmethodes van het bedrijf zijn echter allesbehalve subtiel. Dit blijkt uit diverse klachten die op social media worden gedeeld. Ook bij RTV Amstelveen hebben zich enkele ondernemers gemeld die vraagtekens zetten bij de werkmethode van het bedrijf. “Mij werd toegebeten dat ik een slechte ondernemer was, omdat ik liever in mijn bedrijf bedrijf investeer dan in grond,” aldus een Amstelveense zelfstandige die liever anoniem wil blijven.

Op twitter verschijnen ook klachten over de handelwijze van GrondontwikkelingNL.