Benefietconcert in Aalsmeer voor hulp slachtoffers Nepal

Zondag 7 juni is er van 14 uur tot 19 uur bij de N201 aan de Zwarteweg 90 in Aalsmeer een benefietconcert voor de slachtoffers in Nepal. Tijdens het concert zijn de volgende bands te beluisteren: The Whatts, Beers After, Little Boogie boy bluesband, Jay Jay bluesband, The Riverstones, Mrs. Feelgood en Coolcast band. Daarnaast is er een Nepalese markt met Nepalese hapjes en een veiling van artikelen. Wethouder Jop Kluis fungeert die middag als veilingmeester. Verder is er een rommelmarkt en een kinderprogramma. De totale opbrengst van de verkoop en het entreegeld gaat naar Nepal. Ontwikkelingssamenwerking Aalsmeer (OSA) verdubbelt de opbrengst.

Meer informatie over dit evenement kunt u vinden op www.nepalbenefiet.webs.com of op de Facebookpagina van Nepal Benefiet Aalsmeer.