Lekker laat shoppen in Stadshart Amstelveen

Vandaag, donderdag 25 juni, houdt winkelcentrum Stadshart Amstelveen voor de zesde keer het populaire Late Night Shopping event. Tijdens deze feestelijke avond blijven de winkels open tot 23.00 uur en staat het Stadshart in het teken van zomerse mode, verrassende workshops en aanbiedingen.  Het thema dit jaar is Ibiza en de aankleding en festiviteiten zijn dan ook helemaal in de stijl van dit Spaanse eiland.

Tijdens fashionparades tonen modellen de nieuwste zomermode afgewisseld met live-muziek en mooie acts. Daarnaast is het Binnenhof speciaal voor deze avond omgetoverd tot een Ibiza lifestyle markt met zomerse items, een make-over studio en een fotostand waarbij bezoekers geheel in Ibiza stijl op de foto kunnen. Door de foto te delen op Instagram met de hashtag #stadshartamstlvn maken ze kans op mooie prijzen zoals een rit in een Mercedes cabrio of een complete make-over door de Personal Shopper van Stadshart Amstelveen inclusief shoptegoed.

Daarnaast doen verschillende restaurants doen mee met een proeverij, gratis glas bubbels of het tweede gerecht voor de halve prijs. BLVD Café heeft zelfs een speciale Ibiza lounge in het Binnenhof. Bezoekers van BLVD maken kans op een trip naar Ibiza en een DJ draait de hele avond zomerse muziek in de BLVD lounge op het Binnenhof.