Mooie opbrengst Lock me up actie

Vorige week lieten tien deelnemers zich twaalf uur lang opsluiten in een houten hokje. Hiermee wilden zij geld inzamelen voor de stichting Free a Girl. Deze organisatie zet zich in om jonge meisjes uit de gedwongen prostitutie te bevrijden. In restaurant Welkom Thuis in Aalsmeer stonden twee hokjes opgesteld die vijf dagen werden bewoond door iedere dag twee andere deelnemers. Tijdens de opsluiting mochten de deelnemers om de twee uur even de benen strekken en leefden op water en één bakje rijst.

Door de sponsoring van de deelnemers, activiteiten van restaurant Welkom Thuis en door inzamelingsacties werd er in totaal 10.322,43 euro opgehaald. Met dit bedrag kan Free a Girl 206 meisjes uit de prostitutie bevrijden. Inmiddels hebben zich al mensen aangemeld voor de Lock me Up actie voor volgend jaar. Voor informatie of donatie zie: www.lockmeup.nl