Nieuwe serie zomeravondconcerten in Bostheater

De zomeravondconcertreeks Live At keert voor het derde seizoen terug met een nieuwe serie concerten in het Bostheater in het Amsterdamse Bos. Zondag 7 juni bijt Nederlandse artiest Jett Rebel de spits af met een reeds uitverkocht optreden.

Later deze maand is op 29 juni de beurt aan Israëlische artiest Asaf Avidan met zijn band. Hij verwierf in Nederland bekendheid met de Reckoning Song (One Day). Nederlands singer-songwriter Blaudzun treedt op 23 augustus op tussen de bomen. Een dag later is IJslander Ásgeir te gast om zijn muziek van The Silene en nog veel meer te laten horen aan het Nederlandse publiek. Hij is met zijn typische IJslandse folk bij uitstek geschikt voor een concert in de natuur. De twee akoestische optredens van Nederlandse band Kensington op de laatste dagen van augustus zijn beide uitverkocht.

Het Zomerterras is bij ieder optreden vanaf 17 uur geopend voor een hapje en een drankje vooraf. De aanvang van het concert is rond 21 uur. Voor meer informatie: www.liveatamsterdamsebos.nl