Open repetitieavond van The Amstel Gospel Choir

The Amstel Gospel Choir nodigt zangers en zangeressen uit Amstelveen en omgeving uit voor een open repetitie dinsdag 16 juni van 20.30-22.30 uur in Wijkcentrum Westend aan Assering 188 te Amstelveen.

Kun jij goed zingen en ben je tussen de 15 en ongeveer 50 jaar? Dan ben je van harte welkom om een avondje mee te zingen en swingen met het koor. Aanmelden via email amstelgospelchoir@gmail.com of bel met 06-30163324

Na de zomervakantie repeteert The Amstel Gospel Choir wekelijks in Amstelveen op dinsdagavond van 20.30-22.30 uur.
The Amstel Gospel Choir is een ambitieus koor zonder religieuze intenties en bestaat momenteel uit 13 leden. Het koor zingt de meest swingende gospels en moderne pop- en soulmuziek op bruiloften en feestelijke evenementen. De muzikale leiding is handen van dirigent Vladimir Pairel. Een avond repeteren met Vladimir is volgens de leden van het koor zeer inspirerend, leerzaam en vooral ontzettend leuk.