Politieteam Baantjer LIVE! zoekt versterking

Dinsdag 15 december staat de voorstelling Baantjer LIVE! in Schouwburg Amstelveen. Voor deze spannende voorstelling is Van Lambaart Entertainment op zoek naar figuranten die zich willen ontpoppen tot collega van De Cock en Vledder.

Er wordt gezocht naar mannen en vrouwen boven de 18 jaar met enige toneelervaring die vrijwillig mee willen werken aan activiteiten tijdens en rondom deze unieke voorstelling in Schouwburg Amstelveen op dinsdag 15 december. Ter voorbereiding op deze rol worden de figuranten uitgenodigd om 18 september aanwezig te zijn bij de voorvertoning van Baantjer LIVE! in Stadsschouwburg Velzen te IJmuiden.

Ben jij degene die Schouwburg Amstelveen zoekt om deze voorstelling tot een moordend succes te maken? Stuur dan vóór eind juli je persoonsgegevens, recente foto, kledingmaten en een korte beschrijving van je toneelervaring c.q. motivatie naar publiciteit@schouwburgamstelveen.nl en misschien word jij wel uitgekozen om te schitteren als onderdeel van het politieteam.

Baantjer LIVE! is een nieuw, spannend, interactief toneelstuk met een prachtige cast. Bezoekers zijn getuige van een intiem jubileumprogramma, dat een onheilspellend randje krijgt wanneer er een dode valt. Inspecteur De Cock (Peter Tuinman) en zijn assistent Vledder (Beau Schneider) zijn direct ter plaatse om de moord te onderzoeken en ook commissaris Buitendam (Peter Römer) is van de partij. Net als in het eerste deel Baantjer en de moord in het theater roepen zij bij hun politieonderzoek de hulp in van het publiek. Dus wie zich eerst nog bezoeker waande op een feestje, kan zomaar ineens worden opgeroepen als getuige in een moordzaak.

Voor meer informatie en het bestellen van entreebewijzen zie: www.schouwburgamstelveen.nl.