Vanaf september plek in Stadshart om flexibel te werken

In september wordt in het Stadshart het eerste Nederlandse Express Center geopend. Hier kunnen freelancers en zakelijke professionals terecht als ze onderweg van- en naar zakelijke afspraken rustig willen werken. De business lounge is ontwikkeld door Stadshart Amstelveen en Regus, een wereldwijde aanbieder van flexibele werkplekken. Vooral door de toename van zzp’ers is er steeds meer vraag naar flexibele werkplekken.

Ben Verheijen, Shopping Center Manager Stadshart Amstelveen, is een tevreden man: “Wij zoeken continu naar manieren om onze bezoekers meer service te bieden, het nieuwe Express Center is een mooie aanvulling op services als onze iPad-lounge en gratis en onbeperkt wifi. Het biedt onze bezoekers de mogelijkheid om winkelen, eten & drinken en werken te combineren’. De voorziening zal worden gevestigd aan de Rembrandtweg 39, op de derde etage.