10e Broersepark Familiefestival

Het Amstelveens Poppentheater organiseert deze zomer in samenwerking met de Gemeente Amstelveen voor de tiende maal het Broersepark Familiefestival.
Jong en oud kunnen op de zondagen 23 en 30 augustus en 6 september gratis genieten van twee openluchtvoorstellingen. Hierbij is de eerste voorstelling bedoeld voor de kleintjes en de tweede voorstelling voor iedereen.

Het festival gaat op zondag 23 augustus om 11.00 uur van start met de voorstelling ‘Ella, een muzikaal sprookje’ van Jazz4kids. Daarna brengen Meatball & Van de Kamp om 15.00 uur met veel acrobatiek hun voorstelling ‘Vreemde Gasten’.
Op 31 augustus brengt het theaterduo Kees & Koos om 13.30 uur de peuter-kleutervoorstelling ‘Blij Visje’ en Theatergroep Hilaria om 15.00 uur ‘Het Jaarfeest van Sint Hilarius’.

Het familiefestival wordt op 6 september afgesloten met om 13.30 uur de peuter-kleutervoorstelling ‘Aardig Molletje’ door Kees en Koos en tenslotte het muzikale spektakel ‘Banbankune’ door de band Drumdrumdrum om 15.00 uur.

De locatie is het versierde terrein van Jeu de Boulevereniging De Bulderbaan (achter het Indië monument) in het Broersepark.

Parkeren kan op het parkeerterrein Bolwerk of het parkeerterrein van het Gemeentehuis. Fietsen kunnen aan de ingang van de festivalplek geplaatst worden.

Meer informatie over de voorstellingen op www.amstelveenspoppentheater.nl