Bridgecursussen in Go Centrum aan Schokland

Onder auspiciën van de Amstelveense bridgeclubs Pegasus-Amstelland en Aemestelle starten er in september 2015 bridgecursussen voor zowel beginners als gevorderden. De cursussen worden gegeven aan de hand van de opleidingsboeken van bridgegoeroe Berry Westra. De lesdagen zijn: dinsdagavond (gevorderden), woensdagmiddag (vervolgcursus beginners en cursus gevorderden) en donderdagavond (starterscursus). Locatie: GO Centrum, Schokland 14 in Amstelveen (nabij de Rembrandtweg). Elke cursus bestaat uit 12 lessen van ruim twee uur en kost € 108,-. De docenten zijn Ria Disseldorp en Eddy Mock.

Wie meer wil weten, kan zaterdag 29 augustus a.s. van 10.30 – 12.00 uur terecht op een voorlichtingsbijeenkomst in het GO Centrum. Aanmelden hiervoor via de e-mail: gabridgen@hotmail.com of telefonisch bij Ria Disseldorp (020-6436381) of Eddy Mock (06-20002943). Wie een cursus wil volgen, kan zich op 29 augustus opgeven of vanaf nu bij de genoemde docenten. Cursisten kunnen drie keer gratis bij een van de bridgeclubs meespelen: bij BC Pegasus-Amstelland op dinsdagavond, start 19.45 uur of bij BC Aemestelle op donderdagmiddag, start 12.45 uur.

Meer informatie op www.nbbclubsites.nl/club/1036 (Pegasus-Amstelland) of www.bcaemestelle.nl .