De Buitenspeelbus is in aantocht

Sportbedrijf Amstelveen organiseert deze zomer samen met AanZ Amstelveen de Buitenspeelbus. De bus is bedoeld voor kinderen in de basisschoolleeftijd die alleen of samen komen spelen. De sportteams rijden met de bussen door Amstelveen en blijven een week lang op één plek staan. Elke bus heeft verschillende sport- en spelmaterialen bij zich zoals straathockey, voetbal, volleybal, tennis, skaten, frisbee, space scooters, ligfietsen, stepjes/wave boards enzovoort. Op wisselende plekken zullen de Buitenspeelbus teams twee weken lang op dinsdag t/m vrijdag en twee weken van maandag t/m donderdag, zowel ’s middags van 15.00 uur tot 17.30 als ’s avonds van 19.00 tot 21.00 uur actief zijn.

De bus stopt van dinsdag t/m vrijdag op 7 t/m 10 juli: Keizer Karelpark (badjes van der Hooplaan) en Westwijk (basketbalveld Duin en Kruidberg) en op 14 t/m 17 juli: Nes a.d. Amstel (Pastoor van Zantenlaan) en Waardhuizen (speelplein Praam). Maandag t/m donderdag is de bus op 3 t/m 6 augustus te vinden in Westwijk (basketbalveld Augusta de Witlaan) en Groenelaan (badjes bij Mont Blancflat) en op 10 t/m 13 augustus in Bankras/Kostverloren (veld bij brede school Omnibus, Pandora) en Keizer Karelpark (badjes bij van der Hooplaan). Deelname is gratis, maar op eigen risico.

De Buitenspeelbus komt altijd, behalve bij hevige regen of temperaturen boven de dertig graden.                                                         Voor meer informatie: Facebook.com/debuitenspeelbus of debuitenspeelbus@hotmail.com