Dekmantel Festival in Amsterdamse Bos

Voor de derde keer vindt komend weekend het Dekmantel Festival plaats in het Amsterdamse Bos. Op vrijdag 31 juli, zaterdag 1 en zondag 2 augustus is het Land van Bosse het festivalterrein.

Het festival trekt steevast veel publiek, met grote namen in de elektronische muziek in de line-up. Artiesten die optreden zijn onder andere Ben Klock, Carl Craig, Dixon, Nina Kraviz, Model 500 en Ricardo Villalobo. Het Amsterdamse Bos biedt hiervoor een uniek en schitterend decor. De weelderige bossen en groene weiden geven de sfeer van een technofeest in de vrije natuur.

Kijk voor het programma en meer informatie op de website van Dekmantel.
N.B. I.v.m. het Dekmantel Festival is de Nieuwe Meerlaan ter hoogte van het evenemententerrein Land van Bosse, bij de dagrecratie, op vrijdag-, zaterdag- en zondagavond afgesloten voor autoverkeer uit beide richtingen tussen 21.00 uur en 01.00 uur.