ISP gespreksmiddag “Wie ben ik?”

ISP-Amstelland, InformatieSteunPunt eerste lijn GGZ/Psychosociaal en Maatschappelijk, organiseert op woensdag 8 juli 2015 een zinvolle gespreksmiddag. De middag staat in het teken van de vraag “Wie ben ik?” Van 14.00 tot 16.00 uur bent u welkom in de ontvangsthal van wijkcentrum Alleman, Den Bloeyenden Wijngaerdt 1, 1183 JM te Amstelveen.

Het thema van de middag is: “Wie ben ik en mijn nieuwe contacten”. In veel levensfases loop je tegen de behoefte aan om nieuwe contacten te vinden. Gedurende je levensweg raak je vrienden of contacten kwijt. Denk hierbij aan wisseling van scholen of sportclubs, wisselen van werk, scheiding en ook met het ouder worden verlies je mensen om je heen. Hoe vind je nieuwe contacten?

Tijdens de middag komen vragen aan bod als: Welke rol spelen nieuwe vrienden/contacten in mijn gevoel van levensvreugde en in mijn elan of zelfvertrouwen? Hoe speelt dit door in mijn omgeving of in mijn leven?Iedereen die zich in dit thema herkent en tijdens deze gespreksmiddag gedachten en ervaringen wil delen, is van harte welkom.

Na een korte kennismaking begint het gesprek over wie jij bent en jouw nieuwe contacten. Martien Luijcks is de gespreksleider.
Tegen 16.00 uur wordt na afronding van het gesprek gezamenlijk besloten welk thema de volgende keer centraal staat.
De toegang en de versnaperingen zijn gratis.

Voor meer informatie over deze bijeenkomst of over het ISP: zie www.informatiesteunpunt.nl of bel Martien Luijcks 023-5402030 of bgg. 06-50486221.
Tijdens deze middag is het ISP te bereiken via: 020 645 3945 (het Wijkcentrum zelf)

Zie voor de verslagen tot heden zie: verslag wie ben ik Amstelland