Middeleeuws spektakel in Amsterdamse Bos

Terug in de tijd met het Middeleeuws Spektakel. Het Middeleeuws Spektakel, ook wel Ridderspektakel genoemd, is een rondreizend evenement voor jong en oud met stoere ridders op paarden, spannende roofvogelshows, een podium met muziek en een compleet Middeleeuws dorp waar je kunt zien hoe de ridders vroeger leefden. Er zijn activiteiten speciaal voor kinderen, zoals de schildknapenschool waar je je ridderdiploma kunt halen of luisteren naar de verhalen van een echte ‘sprookspreker’. Ook volwassen ridders en jonkvrouwen komen aan hun trekken met onder andere muziek, ambachten, een markt en een vuurshow. Het Amsterdamse Bos is op 15 en 16 augustus toneel voor dit evenement. Alle dagen van 10:00 uur tot 18:00 uur geopend.

Voor meer informatie: Middeleeuws spektakel