Much Ado About Nothing in Amsterdamse Bostheater

Gisteravond was de try out van Much Ado About Nothing. Deze zomerproductie is een samenwerking van het Amsterdamse Bostheater en het Noord Nederlands Toneel (NNT). Een eigentijdse enscenering en bewerking, gespeeld door een topcast en muzikaal begeleid door de Eef van Breengroup.

Much Ado About Nothing is een van Shakespeares rijkste komedies. Het is een swingend en tegelijkertijd schrijnend toneelstuk vol tegenstellingen: zinderende romantiek en grof geweld, scherpe grappen en bot gestamel, slapstick en tragiek. Regisseur Ligthart Schenk brengt Shakespeares klassieker naar de rand van onze samenleving, een verlaten parkeerterrein, met de frietkraam als walmend middelpunt van het universum. Waar spelletjes gespeeld worden op leven en dood. Waar de toon de muziek bepaalt. Waar iedereen wil winnen om niet te zien wat er verloren gaat.

Van 21 juli tot en met 5 september in het Amsterdamse Bostheater. Dinsdag tot en met zaterdag, aanvang 21.00 uur. Met: Dragan Bakema, Maartje van de Wetering, Bart Klever, Jochem Stavenuiter, Nadia Amin, Steyn de Leeuwe en Victor IJdens.

Voor meer informatie: Amsterdamse Bostheater