Neergestoken Uithoornse agent ontslagen uit ziekenhuis

De agent die gisteren in de Gasperiflat in Uithoorn werd neergestoken door een verdachte, is na behandeling aan de steekwond in z’n arm ontslagen uit het ziekenhuis. Zo twittert het Openbaar Ministerie (OM). Volgens het OM komt hij met de schrik vrij.                                                                                                               De agent werd gestoken toen hij gisteren rond 18.00 uur iemand wilde arresteren. Daarop schoot de agent de verdachte neer. Zowel de agent als de verdachte werden daarna naar het ziekenhuis gebracht. Het OM laat weten dat de neergeschoten verdachte nog in het ziekenhuis maar buiten levensgevaar is. De Rijksrecherche onderzoekt wat zich gisteravond precies in de flat heeft afgespeeld.

Lees onze eerdere berichtgeving over dit incident.