Cursuspromotie op activiteitenmarkt Ontmoetingscentrum De Meent

Iedereen die in Waardhuizen – Middenhoven een cursus of activiteit coördineert, begeleidt, organiseert of geeft kan deze promoten op de Activiteitenmarkt. De markt wordt op donderdag 3 september in Ontmoetingscentrum De Meent van 19.00 tot 21.00 uur gehouden.

De activiteiten hoeven niet per se in De Meent plaats te vinden, maar wel in de wijk Waardhuizen – Middenhoven. U krijgt de gelegenheid om de buurtbewoners en andere belangstellenden een voorproefje te geven of informatie te verstrekken via een info-tafel, een presentatie of een voorbeeldles.

Voor meer informatie of aanmelden, e-mail Annemarie de Bood van de Stichting Ontmoeting Waardhuizen – Middenhoven via : stichtingwami-scw@xs4all.nl. In uw bericht kunt u aangeven wat u wilt gaan doen en wat u daarbij nodig denkt te hebben, zoals bv. een tafel, geluidsinstallatie, podium e.d.