Expositie Kunstparels in Kunsthuis Elsenhove

Dorrit Klomp

Het pop-up Kunsthuis op Speelboerderij Elsenhove exposeert bijzondere kunstwerken van 14 tot en met 30 augustus op vrijdagen, zaterdagen en zondagen. De officiële opening van de tentoonstelling vindt plaats op zaterdag 15 augustus om 14.00 uur door kunstliefhebber Anne Leegstra. U bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. De entree is gratis.

De getoonde kunstparels bestaan uit foto’s, schilderijen, keramiek en sculpturen. Deelnemende kunstenaars zijn: Pete Purnell, Paul Klimecki, Dorrit Klomp (afgebeeld schilderij), Sylvia Leeflang, Wiepko Terpstra, Tries Smilde en San Sia.
Voor meer informatie en het cursus- en expositieoverzicht kijk op www.amstellandkunst.nl of e-mail naar info@amstellandkunst.nl.
Adres: Speelboerderij Elsenhove, Bankrasweg 1 te Amstelveen. Voor openingstijden en routebeschrijving zie: www.elsenhove.nl.