Fashion Sunday in Stadshart

Fashionliefhebbers opgelet: op zondag 6 september vindt de  Fashion Sunday plaats om het nieuwe modeseizoen in te luiden. Het Fashion Sunday event zal de aftrap voor een fashion battle vormen, waarbij een aantal bloggers zullen strijden om de co-instagrammer van het Instagramaccount StadshartAmstlvn te worden. Zij doen dit door middel van het bij elkaar shoppen van hun favoriete outfit. Op deze outfit kunt u, als bezoeker, stemmen. Door te stemmen maakt u zelf ook nog eens kans op een gratis shopsessie met onze Personal shopper inclusief een shoptegoed van €100,-.

Op zondag 6 september zullen er diverse activiteiten zoals tastings, workshop en fashionshows plaatsvinden. Dit maakt deze dag een onmisbaar event voor fashionliefhebbers. Zo is er o.a. een denimworkshop bij Just Brands, een Touch Up door Cosmo en een Aroma lab en Latte art bij Starbucks.

Houd voor alle acties en workshops de website stadshartamstelveen.nl en de Facebookpagina van Stadshart Amstelveen in de gaten.