Jazzlunch in het Dorp

Voor wie Jazz in het Dorp zowel muzikaal als culinair wil beginnen is er om 12 uur een lunch in ’t Broodkeldertje in de Stationsstraat. Tijdens het lunchconcert kan worden genoten van huisgemaakte soep, luxe sandwiches en muziek. Een unieke gelegenheidsformatie bestaande uit de beste docenten van de Muziekschool Amstelveen garandeert een geweldig jazzoptreden.

De docenten van de muziekschool hebben allen ruime ervaring in zowel het commerciële- als het jazzcircuit. Harriet Middelhoek treed ook op met The Dutch Palladium Orchestra, de in Duitsland gesitueerde groep The Croonettes en de vocal group Shooting Star. Peter Bergman speelde jarenlang met Jamento, Sfeq (o.a. op het North Sea Jazz Festival) en speelde onlangs nog op de live dvd van Caro Emerald. Orjan Graafmans speelt o.a. met de Gerard Kleijn group en het Clazz ensemble. Martin Lichters treed vooral solo op als gitaarsolist, jazz & bossa nova vocalist en loopstation. Rob van de Oever speelt op Jazz in het Dorp zelfs twee keer, ook met Elsie Nouvel. Op 23 augustus spelen de docenten jazzstandards en bossa nova’s, lekkere achtergrondmuziek voor bij de jazzlunch.

Het lunchconcert duurt van 12:00 tot ca 13:15. Kaartjes kosten 15 euro per persoon en zijn vanaf nu te koop bij ’t Broodkeldertje en The WineKitchen. De prijs is exclusief drankjes, deze zijn verkrijgbaar met consumptiemunten.