JIJ & IK exposeren

JIJ & IK exposeren is de titel van de expositie van zorginstelling Ons Tweede Thuis. De kunstwerken zijn gemaakt door mensen met een beperking van de dagcentra Floriande in Hoofddorp en Middelpolder in Amstelveen. Zondag 6 september om 14.30 opent burgemeester Mirjam van ’t Veld de expositie die nog tot en met 20 september in het POP-UP Kunsthuis op speelboerderij Elsenhove in Amstelveen te zien zal zijn.

Floriande en Middelpolder zijn onderdeel van Ons Tweede Thuis. JIJ & IK is de slogan van Ons Tweede Thuis, omdat jij en ik elkaar overal ontmoeten. De expositie vindt plaats in samenwerking met Han Schooneman, eigenaar van SchoonemanDesign en lid van de ondernemersvereniging Amstelveen en met Karina Tan, beeldend kunstenaar en voorzitter van de Vereniging Amstelland Kunst.

Het POP-UP Kunsthuis Amstelveen is te vinden op speelboerderij Elsenhove, Bankrasweg 1 in Amstelveen. Het Kunsthuis is geopend op  vrijdag en zaterdag om 10-17 uur en op zondag om 14-17 uur. Bij de expositie is een winkeltje waar leuke cadeautjes te koop zijn, gemaakt door cliënten van Ons Tweede Thuis. Ook is er een speurtocht uitgezet.
Meer informatie: www.elsenhove.nl