Medewerker parkeerdienst rijdt auto vakantieganger in sloot

Een medewerker van een parkeerdienst op Schiphol is vanochtend gewond geraakt toen hij op de kruising van de Amstelveense Noorddammerweg en de Meerlandenweg in de auto van een vakantieganger een ongeluk kreeg, meldt onze mediapartner RTV-NH. De auto belandde in een sloot en raakte zwaar beschadigd.

Hoewel gewond kon de medewerker van de parkeerdienst wel op eigen kracht uit de auto klimmen. Ook de bestuurder van de andere auto raakte gewond. Zijn auto bleef weliswaar op het droge, maar raakte ook zwaar beschadigd. Beiden zijn per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De politie heeft onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval. Hierover is nog niets bekend. Onduidelijk is waarom de medewerker van de parkeerdienst op dat moment op die plek in de auto van een vakantieganger reed. Beide auto’s zijn door een berger afgevoerd.