Meer gebruik van Buitenveldertbaan door onderhoud Polderbaan

De Polderbaan is van maandag 17 tot en met dinsdag 25 augustus buiten gebruik voor groot onderhoud en werkzaamheden aan het lichtbesturingssysteem. Naar verwachting gebruikt Schiphol in deze periode vaker de Zwanenburgbaan, Aalsmeerbaan en Buitenveldertbaan.

Schiphol vernieuwt dit jaar de lichtinstallaties op alle start- en landingsbanen. Gelijktijdig wordt het onderhoud aan de banen uitgevoerd, zodat de banen niet langer dan noodzakelijk buiten gebruik hoeven te zijn.

Door het onderhoud aan de Polderbaan kunnen tussen 23:00 en 6:00 uur de Zwanenburgbaan en Aalsmeerbaan ingezet worden voor vliegverkeer. Hiervoor is ontheffing aangevraagd en verleend. Het afwijkende baangebruik kan leiden tot extra hinder.

Voor meer informatie of vragen over het vliegverkeer tijdens de werkzaamheden kunt u contact met ons opnemen via het telefoonnummer: 020-601 55 55. Of raadpleeg onze website: www.bezoekbas.nl >> Planning Baanonderhoud.