Nieuw cursusjaar Muziek- en Dansschool Amstelveen van start

Maandag startte het nieuwe cursusjaar bij Muziek- en Dansschool  Amstelveen. Er zijn nog enkele plaatsen Algemene Muzikale Vaardigheden (AMV), Muziek & Beweging, Blokfluit, Dwarsfluit, Elektrisch Gitaar, Zang en Musical. Geïnteresseerden kunnen zich nog aanmelden.

Locatie Westwijk en Orion

In het cursusjaar 2015-2016 vinden de lessen plaats op locatie Brede School Westwijk en in Middenhove op de dependance Orion. Hier zijn – net als bij MDA locatie Stadshart – vanaf eind september ook korte cursussen te volgen zoals Muziekles, Kidsdance, Kleuterdans, Muziekclub, Popbandklas. Zomaar een greep uit het aanbod en nieuw dit seizoen is de korte cursus DJ les waar je als cursist leert muziek maken en mixen zoals Hardwell, Armin van Buuren en Tiesto. Een voorproefje hiervan is te beleven tijdens het Stadspleinfestival op zaterdag 12 september in de Muziek- en Dansschool Amstelveen.

Fame

Ieder seizoen werkt de musicalafdeling van MDA op professionele wijze aan een bekende musicalproductie. Seizoen 2015-2016 staat in het teken van de bekende musical Fame, over de High School for the Performing Arts in New York City, waar les wordt gegeven in muziek, dans en theater. De belevenissen van de leerlingen en leraren in Fame lopen soms mooi parallel aan de dagelijkse praktijk bij Muziek- en Dansschool  Amstelveen.
Meer informatie: www.muziekschoolamstelveen.nl