Traditie hersteld: open inloopavond in De Meent

In ontmoetingscentrum De Meent wordt een traditie uit de jaren tachtig in ere hersteld: donderdag 3 september vindt er van 18.30 tot 21.00 uur een inloopavond plaats. Hier worden de komende cursussen en andere activiteiten in De Meent gepresenteerd en nader toegelicht. In de Gondelkoerier, de wijkkrant voor Waardhuizen en Middenhoven, worden de cursussen in de uitgave van september uitgebreid beschreven. Een kleine greep uit het cursusaanbod: yoga, schilderen, internationale dans, kalligrafie, kleuterdans en Spaans.

Tijdens de avond worden eveneens de activiteiten in wijksteunpunt Middenhof toegelicht. De online versie van de Gondelkoerier kunt u nu al downloaden via www.mijnamstelveen.nl. Rechts op de pagina hoeft u alleen ‘Gondelkoerier’ aan te klikken. Een papieren versie van is inmiddels in De Meent verkrijgbaar en de krant zelf wordt in het laatste weekend van augustus huis-aan-huis bezorgd in Waardhuizen en Middenhoven.

De nieuwe Stichting Ontmoeting Waardhuizen-Middenhoven zal zich ook tijdens de inloopavond presenteren. Onder het genot van een drankje en hapje wordt uitgelegd waar die zich in de wijken mee bezighoudt. Zie ook www.stichting-wami.nl.

Wijkbewoner of niet, u bent allen van hart welkom op donderdagavond 3 september in De Meent, Orion 3, 1188 AM Amstelveen. Tel. 020-6438015.