Amstelveners krijgen Politie Pluim

Vijf Amstelveners werden afgelopen dinsdagmiddag door burgemeester Mirjam van ’t Veld in het zonnetje gezet voor hun daadkrachtige optreden.

Mevrouw Van der Neut kreeg een pluim, omdat ze getuige was rond een ernstig misdrijf. Door haar oplettendheid kon deze zaak tot een oplossing worden gebracht. Mevrouw Bak en de heer Van Drunen kregen een pluim, omdat zij op 26 juli een 2-jarig kind uit het water hadden gered. De heer en mevrouw Gerats hielden eigenhandig een inbreker opgesloten in hun eigen woning, waardoor deze later door de politie kon worden ingerekend.

De burgemeester benadrukte nog dat de politie vaak niet zonder hulp van de burgers kan. Ze hoopt daarom ook dat deze mensen een voorbeeld zijn voor de andere burgers, zodat veel zaken tot een oplossing komen en dat er nog vele levens gered kunnen worden.