Asfaltwerkzaamheden Groenelaan-Laan van de Helende Meesters

Het kruispunt Groenelaan-Laan van de Helende Meesters is omgebouwd naar een rotonde. Afgelopen weken zijn er werkzaamheden uitgevoerd op de Laan van de Helende Meesters. Vanaf maandag 5 oktober tot en met vrijdag 9 oktober vinden er asfaltwerkzaamheden plaats op de Groenelaan en de Laan van de Helende Meesters. De werkzaamheden worden in fasen uitgevoerd gedurende drie avonden en nachten.

Verkeershinder en stremming
Doorgaand autoverkeer wordt gedurende de drie avonden en nachten omgeleid via de Sportlaan, Beneluxbaan en Laan van Langerhuize. Ziekenhuis Amstelland, instellingen en woningen zijn bereikbaar via de aangegeven omleidingen
Informatie op Werk in uitvoering, Werkzaamheden in Groenelaan, Aanleg rotonde Groenelaan-Laan van de Helende Meesters, staat de laatst beschikbare informatie.