Schaakworkshop en simultaanwedstrijd met jeugdkampioen in de bieb

De Bibliotheek Amstelland organiseert op donderdag 1 oktober tijdens de Schaakweek Amstelveen ‘Laat je hersens kraken’, een workshop en een simultaanwedstrijd met Nederlands jeugdkampioen Hing Ting Lai.

Kinderen tussen de 8 en 12 jaar krijgen eerst een workshop van Internationaal Meester Robert Ris waarin de regels en verschillende schaaktips worden uitgelegd. Daarna kunnen de kinderen kijken of ze echt iets geleerd hebben want dan mogen zij het opnemen tegen de huidige Nederlands Jeugdkampioen t/m 20 jaar Hing Ting Lai. De 18-jarige speler van Schaakvereniging Zukertort Amstelveen geldt als één van de grootste talenten van Nederland. Een unieke kans om beter te leren schaken en de strijd aan te gaan met een nationale topspeler.

De toegang is gratis, maar als je mee wilt doen geef je je van te voren per e-mail op via: info@debibliotheekamstelland.nl o.v.v. schaaksimultaan

Het programma voor donderdag 1 oktober:
16.00-16.30 Workshop door Internationaal Meester Robert Ris
16.30-17.30 Simultaan schaken tegen Nederlands Jeugdkampioen Hing Ting Lai

Locatie: de Bibliotheek Amstelland, Stadsplein 102, 1181ZM Amstelveen