Buurthulpdienst wordt AmstelveenvoorElkaar

De Buurthulpdienst heet vanaf komende zaterdag 19 september ‘AmstelveenvoorElkaar’. Niet alleen krijgt de dienst die dag een nieuwe naam, ook wordt die dag een nieuwe website actief: www.AmstelveenvoorElkaar.nl. Deze website brengt vragers en aanbieders van hulp op een veilige en betrouwbare manier met elkaar in contact. Op deze manier kan de organisatie nog meer mensen van dienst zijn.

Wat betekent dit voor u? Voor u verandert er niets! Het team van de voormalige Buurthulpdienst met ruim tweehonderd vrijwilligers staat als vanouds voor u klaar. Ook het telefoonnummer voor uw hulpvragen blijft hetzelfde. U kunt AmstelveenvoorElkaar bereiken op 020-6413333 of mailen naar info@amstelveenvoorelkaar.nl. Vanaf 19 september kunt u uw hulpvragen ook op AmstelveenvoorElkaar.nl plaatsen en via de website in contact komen met vrijwilligers bij u in de buurt. Neem voor meer informatie contact op.

Het kantoor van de AmstelveenvoorElkaar is sinds 1 september j.l. gevestigd in ‘het Nest’, Laan van Kronenburg 14, 1183 AS Amstelveen.

AmstelveenvoorElkaar is een initiatief van organisaties in Welzijn en Zorg in Amstelveen en diverse buurtinitiatieven in samenwerking met de gemeente Amstelveen.