Erwin Nyhoff plays The Boss in P60

Bruce Springsteen is vijfenzestig jaar, ‘Born In The USA’ was ruim dertig jaar geleden een hit: dat moet in stijl gevierd worden volgens Erwin Nyhoff. Na de theatertournee ‘In the Footprints of Springsteen’ vorig seizoen, staat staat Erwin Nyhoff 10 september in P60 met een tribute to Bruce Springsteen.

Erwin Nyhoff is in 1993 doorgebroken met het nummer You Still Think van het album Wine of Life met zijn toenmalige band The Prodigal Sons.
Zij speelden op vele festivals en verzorgden ook het voorprogramma voor onder anderen Pearl Jam en Alanis Morisette. Na een tweede album, een wisselende bezetting en honderden optredens in Nederland werd de stekker uit The Prodigal Sons getrokken.

Erwin gaat verder als solo-artiest, doet auditie voor The Voice of Holland en bereikt de finale.
De originele uitvoering van The River van Bruce Springsteen behaalt dat jaar voor het eerst de Top 10 in de Top 2000 van Radio 2. Naar eigen zeggen is dat zijn lijflied geworden; het verhaal van zijn leven zit erin.

Met een ’tribute to Bruce Springsteen’ staat Erwin Nyhoff binnenkort in P60, samen met zijn zoon Jim.
‘Erwin Nyhoff plays The Boss’ is op 10 september te zien in poppodium P60.  Aanvang: 20.30, zaal open: 20.00. Tickets zijn vijftien euro in de voorverkoop en zeventien euro aan de deur.
Meer informatie: http://p60.nl/agenda/1045
Tickets: https://frontoffice.paylogic.nl/?event_id=102845&point_of_sale_id=1914