Komend weekend 200ste uitzending Culturadio

Culturadio, het radioprogramma met alle voorstellingen uit de regio start het nieuwe radioseizoen met een heuse mijlpaal: de 200ste uitzending. Deze uitzending is dan ook geheel anders van opzet dan normaal. Culturadio mag zich tijdens de jubileumuitzending verheugen in maar liefst acht acts die LIVE in de radiostudio komen optreden.

Programmamaker Roy Spraakman: “Ik ben sowieso apetrots dat dit programma al heel wat jaren staat als een huis. En dat op niet minder dan vier lokale zenders. Als blijk van waardering kwam vanuit de programmaleiding van Rosa Digitaal in Abcoude het voorstel om iets bijzonders te maken van de 200ste Culturadio. Dat is natuurlijk heel aardig en ik had uiteraard in mijn achterhoofd al een aardig verlanglijstje van artiesten die ik heel graag eens live in de studio wilde hebben. Tot mijn grote plezier zijn er van dat lijstje uiteindelijk acht overgebleven die ook kunnen.”

De ‘happy few’ die live optreden zijn: soulzangeres Henna D., cabaretier Johan Hoogeboom, Siebe Palmen, driemansformatie En Vrac, singer-songwriters Joep van Leeuwen en Marjolein van der Heide, Matroesjka en Roel C Verburg.

De 200ste editie van Culturadio wordt zaterdag van 8.00 tot 10.00 uur uitgezonden en zondag van 8.00 tot 10.00 uur herhaald. De uitzending is te beluisteren via 107.2 FM of www.rtvamstelveen.nl/radio

Culturadio is komend weekend behalve op RTVAmstelveen ook nog te horen op RickFM, RTV Ronde Venen en terug te luisteren op Rosa Digitaal..