Update: Lijk gevonden aan Laan van de Helende Meesters

Aan de Laan van de Helende Meesters is vanochtend rond tien over negen een lijk aangetroffen. Ondanks dat er nog geen bevestiging is, lijkt het zeer aannemelijk dat het gaat om het lichaam van de 81-jarige die al sinds woensdagavond wordt vermist.

Update:

De politie heeft inmiddels bevestigd dat het zou gaan om de 81-jarige Martin Zut. De wijkagent was vanmorgen bij de familie, die toen vertelden dat Meneer Zut een vaste route had. De wijkagent heeft deze route afgereden in de hoop een aanwijzing te vinden. In het slootje achter de Laan van de Helende meesters heeft de wijkagent uiteindelijk een stoffelijk overschot gevonden.

Forensisch onderzoek op het plaats delict heeft uiteindelijk uitgewezen dat een misdrijf kon worden uitgesloten. De familie is inmiddels ingelicht door de politie.

Foto en video: Persbureau KaWijKo media