Preview Atelierroute 2015

Maar liefst vierenzestig kunstenaars nemen deel aan de komende Atelierroute. Voorafgaand aan de Atelierroute is er van zaterdag 19 september t/m zondag 4 oktober een overzichtstentoonstelling in Kunstuitleen Amstelveen.
Alle aan de atelierroute deelnemende kunstenaars zijn in de tentoonstelling met een werk vertegenwoordigd.

Op zaterdag 3 en zondag 4 oktober van 11.00 – 17.00 uur openen voor de 24ste keer alle deelnemende professionele kunstenaars uit Amstelveen de deuren van hun ateliers om het publiek een blik achter de schermen te gunnen tijdens de Atelierroute.

Kunstliefhebbers die vooraf willen kiezen naar welke ateliers zij gaan, kunnen de centrale expositie in de Kunstuitleen aan het Stadsplein bezoeken.

Voor meer informatie: www.atelierrouteamstelveen.nl