Schrijvers Live: P.F. Thomése en Niña Weijers

In Schrijvers Live vertellen de schrijvers zelf waarom zij schrijven en waarom zij blijven schrijven. Wat maakt het schrijven voor hun zo boeiend en waar liggen de uitdagingen. Caspar Dullaart is de interviewer en gaat bij Schrijvers Live dit keer in gesprek met de twee schrijvers P.F. Thomése en Niña Weijers.
Hoor het van de schrijvers zelf en ga naar Schrijvers Live op 30 september in de bibliotheek aan het Stadsplein in Amstelveen.

Beiden daverden bij hun debuut de Nederlandse literatuur binnen en onlangs nog won Niña Weijers de Opzij literatuurprijs. Het nieuwste boek van P.F. Thomése ‘De onderwaterzwemmers’ is met veel enthousiasme ontvangen door het Nederlandse lezerspubliek. Op 16 september interviewde Dullaart P.F. Thomése reeds voor een uitverkochte zaal in Rotterdam. Met die ervaring en de inbreng van Niña Weijers belooft ook deze avond een zeer boeiend gesprek op te leveren.

De avond wordt in samenwerking met boekhandel Libris Venstra georganiseerd en duurt van 20.15 uur tot 22.00 uur. De entree bedraagt €10,- en voor bibliotheekleden €7,50. Van deze prijzen gaat nog een euro af in de voorverkoop. Kaarten zijn nog te bestellen in een van de Amstelland Bibliotheken of online via de website www.debibliotheekamstelland.nl