Twee succesvolle burgernetacties afgelopen weekend

Burgernet is afgelopen weekend weer succesvol ingezet. Dankzij de oplettende burger kon een jongen worden herenigd met zijn ouders en kon in Ouderkerk aan de Amstel een verdachte van woninginbraak worden aangehouden.

Op zaterdag 12 september 2015 om 18.30 uur startte de politie een Burgernetactie in Amstelveen onder 1151 Burgernetdeelnemers wegens de vermissing van Bram, een jongetje van ongeveer vijf a zes jaar oud. Om 18.51 uur kon de Burgernetactie positief worden afgesloten door een alerte Burgernetdeelnemer. Dankzij deze deelnemer kon het jongetje weer worden herenigd met zijn moeder.

Op 11 september 2015 om 9.47 uur startte de politie een Burgernetactie onder 707 deelnemers in verband met een woninginbraak in Ouderkerk aan de Amstel. Om 10.47 uur is de Burgernetactie beëindigd. Mede dankzij een Burgernetdeelnemer is er een verdachte aangehouden.