Uithoorns muziektheaterspektakel Het geheim van De Hoeksteen

Onder leiding van Ferdinand Beuse zingt komend weekend een koor van 130 Uithoornaars over het ‘Geheim van de Hoeksteen’. Om te laten zien dat het gebouw ‘De Hoeksteen’ belangrijk is en om het 50-jarig bestaan te vieren hebben de inwoners deze zogenaamde Bibliopera ontwikkeld.

Een podium op het water tegen de gevel van dit door Rietveld ontworpen, monumentale gebouw in Uithoorn is de perfecte plaats. Het wordt een spektakel met een ponton in het water en spannende lichteffecten.

Voor de prijs van € 20,- inclusief een consumptiebon voor de afterparty, zit je overdekt en op de beste plek aan het water.  De tribunetickets zijn verkrijgbaar bij Perlo Plaza, winkelcentrum Zijdelwaard.

Locatie: Hugo de Grootlaan 1
Voorstelling: zaterdag en zondag van 20.00 uur tot 21.00 uur. Terrein open vanaf 19.30.

Reserveren kan alleen zolang de voorraad strekt na aanmelding per mail via 50hoekstenen@gmail.com of via de website van de stichting: www.hoeksteen50jaar.nl.