Vierde Rotary Leerlingen-Raadsleden Debatwedstrijd

Binnenkort gaan vwo-leerlingen voor de vierde keer in debat met Amstelveense raadsleden. De leerlingen die deelnemen aan het Rotary Leerlingen-Raadsleden Debat zijn afkomstig van het Amstelveen College, het Hermann Wesselink College en het Keizer Karel College. Op woensdag 7 oktober begint om 19.00 uur in de raadzaal van het raadhuis in Amstelveen het Rotary Leerlingen-Raadsleden Debat. De leerlingenteams nemen het in drie debatrondes op tegen de teams van raadsleden. En dat belooft een spannend duel te worden. De tussenstand na de vorige drie debatten is 2 – 1 voor de leerlingen. Zal het de raadsleden dit jaar lukken om de achterstand weg te debatteren?

De jury onder leiding van voorzitter Kees van Tilburg heeft de taak de winnaar aan te wijzen en de trofee uit te reiken. Het Nederlands Debat Instituut zal beide opponenten op 23 september nog de fijne kneepjes van het debatteren bijbrengen. Supporters en belangstellenden zijn op woensdag 7 oktober van harte welkom. De debatwedstrijd wordt in samenwerking met de raadsgriffie georganiseerd door Rotaryclub Amstelveen-Amstel.