Amy Winehouse Undercover Session in P60

De Amy Winehouse Undercoversessie in P60 is geen tribute-act, maar een ode aan één van de meest legendarische zangeressen van de laatste decennia. Onder leiding van Chris van der Meer (The Originators/Mr Review) kruipen de muzikanten op 26 november in de huid van de zangeres met het iconische ‘beehive’ kapsel: Amy Winehouse.

De Engelse jazz- en soulzangeres Amy Winehouse werd bekend met haar album ‘Back to Black’ met daarop hitsingles als ‘Rehab’ en ‘Back To Black’. Ze werkte samen met onder meer Mark Ronson wat haar de grote hit ‘Valerie’ bezorgde. Deze grootste zangeres van de 21e eeuw overleed op 23 juli 2011.

Bandleider Chris van der Meer werd gevraagd tijdens de Zwarte Cross 2015 een ode te brengen aan de legendarische zangeres en vond in Renske de Boer de perfecte vertolkster van het repertoire van Amy. Onder begeleiding van The Originators blies de charismatische frontvrouw de liedjes nieuw leven in en werd een ijzersterke set neergezet. Na lovende reacties en vooral het speelplezier wat het repertoire de band bracht kon een vervolg niet uitblijven.

Do 26 november // zaal open 20:00 // aanvang 20:30 // vvk €11 // zaal €13

Meer informatie: http://www.p60.nl/agenda/1239

Tickets: https://frontoffice.paylogic.nl/?event_id=107191&point_of_sale_id=1914