Ashton Brothers in Griffioen

Ze staan te trappelen om weer op tournee te gaan. Het circus van de Ashton Brothers gaat weer het land in met ‘Enfants Terribles’. Op 16 en 17 oktober zijn de try-outs in cultuurcentrum Griffioen.

Eeuwenlang werden de best bewaarde geheimen van circusfamilies over de hele wereld zorgvuldig van generatie op generatie doorgegeven. Totdat ze terecht kwamen bij de grootste kinderen van de theaterwereld: de Ashton Brothers. Zij doopten de gevaarlijkste acts, de vreemdste trucs en de meest hilarische nummers om tot een bonte mix van muziek, acrobatiek en regelrechte tovenarij. Welkom bij de splinternieuwe show van de Ashton Brothers, ENFANTS TERRIBLES!

Voor Enfants Terribles wilden de mannen terug naar vroeger. In meerdere opzichten. Pim: “We wilden op zoek naar een soort jeugdige onbezonnenheid. We leiden eigenlijk aan het Peter Pansyndroom: we vinden het moeilijk om op te groeien. Wij houden nou eenmaal van ballenbakken en confetti.” Friso: “De titel – letterlijk vertaald ‘verschrikkelijke kinderen’ – komt inderdaad voort uit de kindertijd, je bent dan veel vrijer en inderdaad: dat onbezonnene, dat is ook wel onze manier van werken.” De lossere betekenis van ‘enfant terrible’ staat voor onconventioneel en tegendraads gedrag. Precies van toepassing op de magische, sprookjesachtige wereld die de Ashton Brothers keer op keer weten te creëren. Een wereld vol muzikale en acrobatische toeren, waar altijd veel te lachen valt.

Datum: 16 en 17 oktober
Locatie: Cultuurcentrum Griffioen, Uilenstede 106, 1183 AM Amstelveen
Aanvang: 20.30
Kaarten: 14,50/17/19,50 euro

Ashton Brothers: Pim Muda, Joost Spijkers & Friso van Vemde. Zie ook: www.ashtonbrothers.nl.
Info en kaarten: http://www.griffioen.vu.nl/nl/voorstellingen/ashton-brothers.asp