Bedrijfsbands strijden om MasterPeace titel op P60 podium

MasterPeace Battle of the Business Bands (BotBB) is hét spektakel waarin bedrijfsbands de strijd met elkaar aan gaan. Muzikaal talent uit het bedrijfsleven krijgt op 15 oktober in P60 een podium om zich te laten horen én zich in te zetten voor MasterPeace. Op deze avond zullen vijf coverbands uit het bedrijfsleven (HP, KPMG, ING, Croon en Exact) een gedeelte van hun repertoire ten gehore brengen. Dit wordt een avond gevuld met bekende en minder bekende pop en rock muziek. Aan het einde van deze avond zal een professionele jury bepalen wie zich Business Band van 2015 mag noemen.

MasterPeace is een positieve, internationale vredescampagne die miljoenen mensen en bedrijven actief betrekt bij het terugdringen van gewapende conflicten en het bouwen aan vrede. MasterPeace initieert en organiseert lokale en internationale campagnes en evenementen die zoveel mogelijk mensen en bedrijven inspireren om zich aan te sluiten en mee te bouwen. Muziek is daarbij één van de krachtigste middelen, want de taal van muziek overschrijdt grenzen, verbroedert en kan tegenpolen verbinden. MasterPeace Battle of the Business Bands is één van de MasterPeace-events waar muzikaal talent uit het bedrijfsleven hun stem laat horen voor meer verbinding en vrede: Music above fighting!

Datum: donderdag 15 oktober 2015
Locatie: P60, Stadsplein 100a, 1181 ZM Amstelveen
Deur open: 19:00
Start programma: 19:30
Kaarten: 15 euro
Meer informatie : http://battleofthebusinessbands.nl of http://www.p60.nl/agenda/1245