Co-creatie feest Get Dirty in P60

Get Dirty vindt zijn oorsprong in de kroeg, waar twee Amstelveense jongens concludeerden dat er qua uitgaan weinig keuze is in Amstelveen. Ze besloten hier wat aan te doen en op 24 oktober is het dan zo ver: Get Dirty trapt af in P60.

De feesttempel van Amstelveen zal worden omgetoverd om plaats te bieden aan het ultieme feest. Robin Zett zal de grote zaal openen en opwarmen, waarna Propane het stokje zal overnemen. Om middernacht zal Juliette Claire de hele toko op zijn grondvesten doen schudden, gevolgd door een acte de présence van Girls Love Djs. Get Dirty wordt afgesloten door Levas. Natuurlijk blijft geen podium onbenut om opkomend talent uit Amstelveen te laten schitteren op het rauwste en hardste feest in de buurt!

Via de Facebook-pagina van Get Dirty kan op ideeën gestemd worden, de leukste, populairste en meest praktische ideeën zullen een plek op het feest vinden. ‘No spectators, only participators’ is de filosofie van Get Dirty. Dat uitgangspunt vormt nu dan ook de basis voor dit unieke co-creatie feest: iets bijzonders creëren doe je samen. Duurzaamheid speelt daarbij een belangrijke rol. Het publiek bedenkt, bouwt en breekt weer af, volgens het motto ‘leave no trace’.

LINE UP: Robin Zett – Propane – Juliette Claire – Girls Love DJ’s – Levas

Zaterdag 24 oktober // zaal open 22:00 // aanvang 22:00 // vvk €12,50 // zaal €17,50

Meer informatie: http://www.p60.nl/agenda/1240

Tickets: https://frontoffice.paylogic.nl/?event_id=107192&point_of_sale_id=1914