Dikkie Dik Dagen in Schouwburg Amstelveen

Na het Sprookjesfestival in de herfstvakantie, staat het weekend van 24 en 25 oktober helemaal in het teken van Dikkie Dik. De voorstelling ‘Lekker weertje Dikkie Dik’ (2+) van Dirk Scheele gaat in première in Schouwburg Amstelveen. Daaromheen vinden de Dikkie Dik Dagen plaats met allerlei leuke Dikkie Dik activiteiten in de foyer.

Lekker weertje, Dikkie Dik (2+) is een muzikale theatervoorstelling van Dirk Scheele waarbij de verschillende seizoenen centraal staan. Dikkie Dik vangt bladeren in de herfst, speelt met sneeuwballen in de winter, dartelt tussen de lammetjes in de lente en het eindigt met een spetterend zomerfeest. Zaterdag 24 oktober 15.00 uur is de voorpremière en zondag 25 oktober zijn om 11.00 & 15.00 uur de twee premièrevoorstellingen.

Vanaf een uur voor aanvang en tot een uur na afloop van de voorstelling zijn er leuke Dikkie Dik activiteiten in de foyer van de schouwburg in het kader van de jaarlijkse Dikkie Dik Dagen van uitgeverij Gottmer, die dit jaar voor het eerst in Amstelveen plaatsvinden. De activiteiten zijn gratis toegankelijk met een kaartje voor de voorstelling.

Activiteiten Dikkie Dik Dagen:
• Jet Boeke & Joes Boonen – voorlezen van Dikkie Dik verhaal met live illustraties van Jet. Aansluitend signeren (theatercafé)
• Op de foto met Dikkie Dik – SBS Fotomarketing (beneden foyer)
• Knutselfeest – kleuren en knutselen (kleurplaten, maskers, kroontjes) aan de lange tafel (beneden foyer)
• Schminken – poezengezicht of als prinses/boef (boven foyer)
• Dansfeest – dansvloer met poezenmeisjes zodat alle kleintjes lekker kunnen swingen (boven foyer)
• Poezenspeeltuin
• Uiteraard ontbreekt hoofdrolspeler Dirk Scheele niet in de foyer. Na iedere voorstelling neemt hij tijd om handtekeningen uit te delen en met kinderen op de foto te gaan.

Voor meer informatie en het bestellen van entreebewijzen gaat u naar: www.schouwburgamstelveen.nl.