Flexibele werkplekken in Stadshart

In Amsterdam al jaren een begrip: de flexibele werkplek. Binnenkort kunnen ondernemende Amstelveners ook in eigen woonplaats terecht voor deze werkplekken. Op donderdag 5 november opent Regus, aanbieder van flexibele werkplekken, in het Stadshart op Rembrandtweg 39-41 het allereerste Regus Express centrum van Nederland.

Volgens Regus blijkt uit onderzoek dat 65% van de werknemers op afstand kan werken, maar dat slechts 13% graag thuis werkt. Dit betekent dat flexibele werkplekken gewenst zijn. Niet thuis of op kantoor, maar ergens daar tussenin. Om deze leemte op te vullen is het nieuwe concept Regus Express ontwikkeld; comfortabele werkplekken die speciaal voor werknemers zijn ingericht, maar juist op de locaties waar mensen zakendoen: langs de weg, in winkelcentra, op luchthavens en op treinstations. Met dit concept, dat internationaal al een groot succes is, brengt Regus de kantoren nog dichter naar de mensen toe. Stadshart Amstelveen heeft de Nederlandse primeur.

Het centrum biedt een comfortabele business lounge met werkplekken en vergaderruimtes, onder andere voorzien van presentatievoorzieningen en een hoogwaardige Wi-Fi verbinding. Bezoekers kunnen winkelen, eten en drinken én werken combineren. Bovendien kunnen de winkeliers van Amstelveen Stadshart gebruik maken van ruimtes voor bijvoorbeeld trainingen, vergaderingen of assessments.

De officiële opening wordt op donderdag 5 november om 16.30 verricht door burgemeester Mirjam van ’t Veld.