Golda Doof keert terug bij RTVA

RTL4 presentatrice Golda Doof keert vanaf woensdag 14 oktober terug bij RTVA! Zij zal onder andere het dagelijks journaal gaan presenteren, iedere dag te zien om 19.00 uur op kanaal 42 van Ziggo en kanaal 625 van KPN.

Twee jaar geleden begon Golda haar carrière als presentatrice bij RTVA. Al vrij snel werd zij gevraagd om het lifestyle programma ‘Life is Beautiful’ te gaan presenteren op RTL4. Na drie seizoenen met veel plezier dit programma te hebben gemaakt besloot zij enkele maanden geleden te stoppen als presentatrice van ‘Life is Beautiful’ daar het programma een kant op ging waar Golda zich niet in kon vinden. Na een tijdje van de buis te zijn geweest en wat zelfreflectie kwam zij tot de conclusie dat zij graag weer programma’s met meer inhoud wilde gaan presenteren en altijd erg gelukkig en zich op haar plek voelde bij RTVA. Golda zegt dat zij “met open armen werd ontvangen en blij is dat er gelijk ruimte werd gemaakt. Golda: “Ik ben erg blij dat ik weer terug ben op de plek waar het begonnen is. Daar waar ik verliefd werd op het vak televisie maken”.