Hondje Jillz vermist, baasjes houden zoekactie

Op zaterdagavond 29 september loopt Rob Luijken zoals gebruikelijk een rondje met zijn hondje Jillz.

Bij een braakliggend veldje aan de Jasmijnlaan snuffelt de vrolijke viervoeter vaak nog even rond. Uiteindelijk vindt Rob het toch wel een beetje lang duren, en gaat hij kijken waar Jillz uithangt. Hij kan het hondje daarna niet meer vinden. Hij gaat er dan nog van uit dat Jillz zelfstandig naar huis is gegaan, en gaat thuis kijken. Daar is Jillz echter nooit aangekomen.

Uiteindelijk organiseren Rob en Jacqueline een zoekactie, om hun Jillz weer terug te vinden. Daarbij hebben ze hulp gekregen van een ‘hondenfluisteraar’ en van speurhonden. Door een melding weten ze dat Jillz zondagochtend is gezien in De Nessermolen in Middenhoven. Daarom is hun zoekgebied vergroot.

Tot op heden is Jillz nog niet gevonden, en zijn er nog geen concrete aanwijzingen. Er wordt ook door anderen druk gezocht, vooralsnog zonder resultaat.

Mocht u weten waar Jillz is, of heeft u Jillz gezien in de wijk, neem dan contact op via 06-40597598.