Joris Linssen & Caramba vanavond in P60

Joris Linssen & Caramba brengt Nederlandstalige muziek met een vleugje Mexico. Drie maanden per jaar toeren ze met een theaterconcert langs de schouwburgen, daarnaast spelen ze jaarlijks op festivals en in de clubs. Met hun nieuwste tour staan ze vanavond in P60.

Caramba staat bekend om hun puurheid, aanstekelijke enthousiasme en de persoonlijke verhalen van Joris. De band werd opgericht in 1999 en bracht in 2000 de eerste cd uit. Vervolgens leidde de groep een slapend bestaan, terwijl Joris zijn tv-carrière bloeide met programma’s als TAXI en HELLO GOODBYE. Vanaf 2008 begon de echte opmars van Caramba met hun eerste avondvullende theaterprogramma ‘Tranen van Geluk’. Hun theatershow was een grote hit, die weer werd overtroffen door het tweede programma ‘Vuur’, waarmee ze in 2010 en 2011 op de planken stonden. De voorstelling ‘Licht’, die ze speelden in 2013 en 2014, werd door honderd schouwburgen geprogrammeerd en was meestal uitverkocht. Eind januari 2015 kwam het nieuwe album ‘Stroom’ uit, ondersteund door een theatertour het eerste kwartaal van 2015.

In oktober 2012 toerde Joris Linssen & Caramba in Mexico. Ze traden op in Bar Tenampa aan het Plaza Garibaldi in Mexico-Stad en in een stadion in Guadalajara. Ook brachten ze een serenade aan hun idool Armando Manzanero. Zijn superhit ‘Contigo aprendí’ speelden ze voor hem in het Nederlands: ‘Met jou heb ik geleerd’. De reis, met als einddoel het stadje Tequila, is gefilmd door de vaste crew van Joris zijn Showroom en HELLO GOODBYE. September 2013 ging de film in première op het Nederlands Filmfestival in Utrecht: ‘Met jou heb ik geleerd’. Rond de jaarwisseling van 2014 was de film drie keer op tv te zien en werd deze door meer dan 400.000 mensen bekeken.
Tijdens clubshows is er ruimte voor feestnummers en extra interactie met het publiek, waarbij de jarenlange ervaring van de vier ras-entertainers goed naar voren komt.

Donderdag 29 oktober // pop // zaal open 20:30 // aanvang 21:00 // vvk €12,50 // deur €15
Meer informatie: http://www.p60.nl/agenda/1039
Tickets: https://frontoffice.paylogic.nl/?event_id=102661&point_of_sale_id=1914