Kinderboekenweek bij Boekhandel Blankevoort

In het kader van de Kinderboekenweek van 7 tot en met 18 oktober staan bij Boekhandel Blankevoort aan de Rembrandtweg 651 in Amstelveen tal van activiteiten op stapel. Op woensdag 7 oktober geeft Sascha Meyer om 14.00 uur een workshop geïnspireerd op ‘Opvreters’, een voorleesboek, kookboek en knutselboek tegelijk, waarbij zij kinderen op speelse wijze in aanraking brengt met groente en fruit.
Een week later, op 14 oktober, leest Marieke Smithuis van 15.00-16.00 uur voor uit haar net verschenen tweede boek over Lotte & Roos: ‘Samen ben je niet alleen’.
Herma van Zutphen brengt voor de allerkleinsten prentenboeken tot leven op zowel zaterdag 10 oktober als zaterdag 17 oktober om 11:00 uur.
Als klap op de vuurpijl heeft Boekhandel Blankevoort vrijdag 16 oktober de primeur: op de eerste verkoopdag van Fantasia X komt Geronimo Stilton op bezoek van 15:00-17:00 uur. Kinderen kunnen op de foto met hun held en natuurlijk signeert hij zijn nieuwe boek!

Voor de workshop van Sascha Meyer en het optreden van Marieke Smithuis wordt belangstellenden verzocht zich aan te melden.
Dat kan via boekhandelblankevoort@planet.nl, telefonisch op 020-6455694 en in de winkel.