Kinderfilmfestival Cinema Amstelveen tijdens herfstvakantie

Vrijdagmiddag begint de herfstvakantie. Van zaterdag 17 oktober t/m zondag 25 oktober is Cinema Amstelveen elke dag open, ook op maandag, en draait de eerste film vanaf 11.00 uur. Hotel Transylvania 2 (3D), Keet & Koen en de Speurtocht naar Bassie & Adriaan, Holland, Natuur in de Delta en De Club van Sinterklaas en de Verdwenen Schoentjes draaien dagelijks.

De filmhit van dit moment is Hotel Transylvania 2 (3D). Dracula en zijn vrienden zijn weer terug voor een monsterlijk grappig avontuur in Hotel Transylvania 2. Alles lijkt op rolletjes te lopen in Hotel Transylvania. Achter gesloten kisten maakt Dracula zich echter zorgen dat zijn schattige kleinzoon Dennis, een half-mens/half-vampier, nog geen tekenen laat zien dat hij een vampier is.

Het complete overzicht tijdens het Kinderfilmfestival en de actuele informatie over de films en voorstellingen, data en aanvangstijden is te vinden op www.cinemaamstelveen.nl