Kunstroute Qua Kunst & Ambacht in De Kwakel

Dit jaar is de vijftiende editie van de kunstroute Qua Kunst & Ambacht. Zaterdag 24 en zondag 25 oktober kunnen belangstellenden van 12:00 tot 17:00 uur in De Kwakel terecht. Er zijn vier nieuwe locaties bijgekomen waardoor er in totaal veertien adressen zijn waar ruim 60 kunstenaars en hun werk zijn te vinden. Naast het tonen van schilderkunst, keramiek, sieraden, beelden, glaskunst, textielkunst, etc. wordt er ook een demonstratie ‘oude schildertechnieken’ gegeven. De bezoeker kan zelf aan de slag, meeschilderen aan drie groepswerken die aan het einde van het weekeinde worden verloot.
Voor de kinderen is er een andere schilder activiteit georganiseerd. Ergens onderweg bij een deelnemende locatie staat een grabbelton waar een nummer uit opgegraven kan worden dat kans maakt op een prijs. De locaties zijn te herkennen aan een grote deelnemersvlag, makkelijk bereikbaar en parkeren is gratis. Vanwege de verwachte grote drukte wordt echter geadviseerd om de route per fiets af te leggen.

Langs de hele route vindt men altijd wel ergens een hapje en/of drankje en kunt u een gedrukt exemplaar van de routebeschrijving krijgen.
Website: www.kunstindekwakel.nl

Toegang is gratis.