Leer Syrië kennen op speciale bijeenkomst in Alleman

De mogelijke komst van vierhonderd vluchtelingen naar Amstelveen houdt veel plaatsgenoten bezig. Bij deze vierhonderd zullen zoals bekend ook veel mensen met Syrische nationaliteit zitten. En daarvoor bestaat onder de Joodse gemeenschap nogal wat angst. Maar Syriers kunnen over het algemeen heel opschieten met Joden, ze zijn vaak hoog opgeleid, zullen snel de Nederlandse taal leren en zullen zich gemakkelijk aanpassen. Tenminste, dat zegt de voorzitter van het in Amstelveen gevestigde Syrische comité Karam Kanho. Daarnaast nodigt hij iedereen van harte uit om zaterdag 31 oktober van 19.30-23.00 uur naar Wijkcentrum Alleman te komen. Dan heeft de bijeenkomst “De schoonheid en smaak van Syrië” plaats. Een kennismaking met het land en de mensen van Syrië,